0%

Nieuwe cijfers: zó rijk is Frans Bauer

Posted By: rdsprhllnd_adm On:


Frans Bauer en zijn gezin zitten er warmpjes bij. De zanger hoeft zich geen zorgen te maken over zijn banksaldo. Uit een nieuw jaarverslag blijkt dat Frans zelfs nóg meer heeft verdiend. 

Goede zaken

Geldzorgen heeft de BN’er niet, de post eigen vermogen van Frans is van €15,2 miljoen in 2015 naar €15,9 miljoen in 2016 gestegen. Dat schrijft Quote op basis van een nieuw jaarverslag van de Frans Bauer Holding dat bij het Handelsregister ligt. Hij heeft vorig jaar goede zaken gedaan.

Verkeerde schatting?

Quote schatte zijn eigen vermogen eerder op 14 miljoen euro. De zanger gaf aan dat hij de schatting verrassend vond. Hij claimde dan ook dat Quote er volledig naast zat. “Dat zijn bedragen die ik in de verste verte niet heb,” zei hij destijds. Quote is echter zeker van de zaak: “Op basis van het jaarverslag van 2015 kunnen we niet veel anders concluderen dan dat Bauer rond de €14 miljoen aan vermogen moet hebben, en dat is dan een lage schatting. Het is over 2016 ook niet minder geworden, blijkt uit het net gepubliceerde jaarverslag over 2016.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Play Cover Track Title
Track Authors